Crowley Tarot ABC - bog

299,00 kr
På lager
SKU
Ta104
Ingen

Crowley Tarot ABC 

Tarotbog på dansk med spiralryg og i farver

Skrevet af Søren og Ulrik Rasmussen og Golodnoff

En flyvende introduktion til et af verdens mest elskede tarotsæt!  Nærværende, forståelig og brugbar. Praktisk spiralbog med illustrationer i farver ligesom alle 78 kort er vist i farver, hver med sit opslag. Du får en samling værktøjer, der vil hjælpe dig og give et psykologisk og spirituelt udsigtspunkt til en bedre forståelse af dit liv.  For første gang på dansk fortolkes Aleister Crowleys banebrydende ´Thoth Tarot´ i overensstemmelse med kabbalistisk mystik og astrologi.

Tarotstuderende og tarotlæggere vil glædes over de nye tolkninger, der tager afsæt i den originale tradition. Terapeuter og coaches vil finde hjælp til at forstå dybere sammenhænge. Tarotmestre vil kunne finde ny inspiration til fordybelse.  Fra den internationale tarotekspert K. Frank Jensens forord: "Der har i høj grad manglet en kvalificeret bog på dansk om Thoth Tarot. Den er her nu, lige i læserens hænder.  

Golodnoff og Rasmussen har gjort et stort arbejde for at gøre Thoth tarotten tilgængelig, hvilket ikke er en let sag. Bogen er en introduktion til kortene og en praktisk opslagsbog/håndbog, som let kan blive uundværlig for den, der seriøst vil beskæftige sig med, hvad jeg vil kalde den oprindelige ide med tarotten; et selvudviklingssystem på et esoterisk grundlag."