Privat Politik


Virksomhedsoplysninger 
Krystal Butikken

Gammelhavn 1,kld.tv

7100 Vejle

e-mail: kontakt@krystalbutikken.dk

tlf. 2196 0809

 
CVR 31556155

Etableringsår: 2008

Bank: Middelfart Sparekasse reg.nr.0878 konto nr. 3224758560

 

Persondatapolitik
Cookies

En cookie er en betegnelse for det forhold, at en brugers adfærd på et netværk registreres hos brugeren selv (på brugerens harddisk). På den måde ved serveren (fx. et websted) ved brugerens næste besøg, hvem brugeren er. Der lagres ikke personhenførbare oplysninger i en cookie, men snarere oplysninger om brugerens adfærd på et website fx. et indtastet brugernavn i forbindelse med login til en særlig sektion på webstedet. En cookie lagres på brugens harddisk sammen med cachede filer. En cookie er således en tekstfil, der sendes til din browser fra en webserver og lagres på din computers harddisk. Du kan sætte din browser til at informere dig, når du modtager en cookie, eller du kan vælge at slå cookies helt fra

 

På www.krystalbutikken.dk anvendes cookies med det formål at optimere websitet og dets funktioner, så brugen af siden bliver nemmere for dig

Logstatistik
Logstatistik bruges på www.krystalbutikken.dk og betyder, at et statistik-system opsamler information, som kan give et statistisk billede af, hvor mange besøgende et website har haft, hvor de kommer fra, på hvilken del af websitet dette forlades mm.

På www.krystalbutikken.dk anvendes logstatistik med det formål at optimere websitet og dets funktioner.
Du bestemmer selv om du vil lade dig registrere eller ikke.

Personoplysningerne registreres hos Krystal Butikken og opbevares i 5 år, hvorefter oplysningerne slettes.
Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig.
Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor.

Alle ansatte i virksomheden har adgang til de oplysninger, der registreres om dig.

Vi opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret og vi transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret.
Oplysningerne videregives ikke til tredjemand.

Der registreres ingen personfølsomme oplysninger ej heller Dankort/Visa kort oplysninger

Som registreret hos Krystal Butikken har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen og du har ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til Krystal Butikken via e-mail: kontakt@krystalbutikken.dk  Den dataansvarlige er www.krystalbutikken.dk 

Dette website anvender Cookies.
Websitet anvender cookies til at huske indstillinger og til besøgsstatistik. Læs mere her.
x