Agat Bånd sort flade

48,00 kr
På lager
SKU
MKry184
Ingen

Sort Bånd Agat

Sort Bånd Agat betydning

Stenen er en oplysningssten. Den kan oplyse din hverdag, dit liv og din udviklingsproces. Den rummer gammel viden, men tilbyder altid viden, som passer til det niveau, du har. Er der noget, du blokerer på, kan den hjælpe til at opløse tilstanden, men stenen kræver også, at du er ærlig med dig selv.

Det er umuligt at lyve over sig selv, når man arbejder med stenen - den vil altid sætte fokus på det ømme punkt. Til gengæld tilbyder den også sin hjælp på en måde, som passer til lige netop dig.

Vær ikke bange for at bruge stenen, men misbrug ikke de oplysninger du får. Sagt på en anden måde - det du sender ud vil altid vende tilbage til dig selv, så vurder hvad du ønsker eller ikke ønsker at modtage, du bestemmer i virkeligheden selv.

Agat Sort Bånd

Om Agat Sort Bånd

Stenen er en oplysningssten. Den kan oplyse din hverdag, dit liv og din udviklingsproces. Den rummer gammel viden, men tilbyder altid viden, som passer til det niveau, du har.

Er der noget, du blokerer på, kan den hjælpe til at opløse tilstanden, men stenen kræver også, at du er ærlig med dig selv. Det er umuligt at lyve over sig selv, når man arbejder med stenen - den vil altid sætte fokus på det ømme punkt.

Til gengæld tilbyder den også sin hjælp på en måde, som passer til lige netop dig. Vær ikke bange for at bruge stenen, men misbrug ikke de oplysninger du får.

Sagt på en anden måde - det du sender ud vil altid vende tilbage til dig selv, så vurder hvad du ønsker eller ikke ønsker at modtage, du bestemmer i virkeligheden selv.