Olibanum olie - Urtegården

65,00 kr
På lager
SKU
Ug029
Ingen

Olibanum olie

Frankincense olie også kaldet for Olibanum olie

100 % ren æterisk olie

Kosmetik - Virker stimulerende på cellefornyelsen, forebygger blodsprængninger. Velegnet til moden og sensitiv hud.
Dosering: Max 1%. Må aldrig anvendes ufortyndet.

Fremstillet ved vanddampdestillering af harpiks fra Boswellia sp.

Kun til udvortes brug.

Indeholder følgende af de deklarationspligtige 26 parfumestoffer: Limonen og linalool.

Ingredients: Boswellia Carterii Oil.

Fare - Kan være livsfarligt, hvis det indtages og kommer i luftvejene. Kan forårsage allergisk hudreaktion. Forårsager hudirritation. Forårsager alvorlig øjenirritation. Giftig for vandlevende organismer, med langvarige virkninger. Brandfarlig væske og damp.

Olibanumolie

Frankincenseolie også kaldet for Olibanum olie

100 % ren æterisk olie

Kosmetik - Virker stimulerende på cellefornyelsen, forebygger blodsprængninger. Velegnet til moden og sensitiv hud.
Dosering: Max 1%. Må aldrig anvendes ufortyndet.

Fremstillet ved vanddampdestillering af harpiks fra Boswellia sp.

Kun til udvortes brug.

Indeholder følgende af de deklarationspligtige 26 parfumestoffer: Limonen og linalool.

Ingredients: Boswellia Carterii Oil.

Fare - Kan være livsfarligt, hvis det indtages og kommer i luftvejene. Kan forårsage allergisk hudreaktion. Forårsager hudirritation. Forårsager alvorlig øjenirritation. Giftig for vandlevende organismer, med langvarige virkninger. Brandfarlig væske og damp.