Lysflaske - Ærkeenglen Michael

98,00 kr
På lager
SKU
Ly048

Lysflaske Ærkeenglen Michal

Der er 10 ml. i glasflasken 

Beskrivelse:

Vågn op, Vågn op, kære lysarbejdere. Vi lever i en tid, hvor det er absolut essentielt og nødvendigt at være vågen og opmærksom. Som jorden skifter energi i disse år, skifter I også energi - men det er hovedsageligt jeres energi som fremme jordens energiskifte.

Derfor er det meget vigtigt at være opmærksom på jeres egen energi og udvikling og på, at I ikke kommer til at sove i timen så I ikke følger med. Det vil af og til føles meget ubehageligt for jer, men I må finde jeres mod frem, så I kan tage energiskiftene til jer. Denne flaske kan hjælpe dig på mange måder - kald på mig og jeg vil hjælpe dig, både med at finde modet men også til at finde den vej, som vil være bedst at gå.

Det er ikke sikkert, at du kan se løsningerne med det samme, men vær tålmodig og bevar håbet og modet, så vil vejen vise sig. Tumult er ikke altid kun tumult - sommetider er det blot en kort oprydningsproces som dækker over klarheden. Klarhed og overblik er altid tilstede - bed om hjælp til at se dette når tumulten synes at råde, og jeg vil hjælpe dig.