Halskæde i Hæmatit

75,00 kr
På lager
SKU
M5034

Magnetisk Hæmatit halskæde med cats eye

Halskæde med magnetlukning. Fås i 4 forskellige farver. Længde på kæde ca. 38 cm.

Halskæde i Hæmatit

Sød magnetisk halskæde i Hæmatit også kaldet Blodsten. Vedhæng med cats eye. Fås i 5 forskellige farver.

Har magnetlukning. Længde ca 38 cm. 

Hæmatit betydning:

Er en meget maskulin sten, der giver styrke, udholdenhed og hand-lekraft. Dens energi relaterer til rodcenteret og det er da også en meget jordforbindende sten, der giver varme og energi samt en god evne til at kunne bevæge sig og den hjælper dig også med at kunne handle.

Blå Cats eye betydning:

Arbejder med udtryk og formidling af ord, følelser, tanker og lyde. Hjælper med spirituel klarhed og åndelig indsigt. Har forbindelse til Planeten Merkur som står for aktivitet, intelligens, forandring og forskellige former for kommunikation og sproglig formidling. Kan være en god hjælp ved en hver spænding du føler i sjælen. Chakra: Hals

Grøn Cats eye betydning:

Arbejder med Kærlighed, venskab, ømhed og romantik. Hjælper dig med at genskabe balancen. Når man arbejder med denne sten får man en fornemmelse af at føle sig ynger, frugtbar og man får fornemmelsen af forårets dejlige vind.

Giver visdom omkring medlidenhed og barmhjertighed. Kan have en positiv effekt på kredsløbsforstyrrelser, for højt eller for lavt blodtryk. Er god til mennesker som har meget angst. Chakra: Hjerte

Lilla Cats eye betydning:

Hjælper dig med at finde lyset i dig selv og opdage din sjæl. Arbejder med intuition, indsigt og guddommelig inspiration. God mod depresion. Har ellers samme virkning som Hvid Cats Eye.
Chakra: Pineal og Krone

Lyseblå Cats eye betydning:

Arbejder den med nænsomhed og blidhed den arbejder meget med den feminine energi og sjælskontakten og gudskærlighed. Den har desuden energiforbindelse med naturen, prøv at have den med når du går tur i naturen og se om ikke du ser eller mærker nogle andre ting end du pleje, når du går tur.

Rosa Cats eye betrydning:

Den hjælper med at få ro i hjernen. Den arbejder med tilliden til at alt kommer til dig. Den giver Glæde og nænsomhed.