Agat Dream

18,00 kr
På lager
SKU
MKry330
Ingen

Dream Agat

Dream Agat betydning

Som navnet antyder, har den med drømme at gøre. Den kan hjælpe dig til at opfylde dine drømme, den kan hjælpe med at tyde det, du drømmer, når du sover og den kan bruges til at fokusere på dine drømme for fremtiden, så du ved, hvad du skal arbejde hen imod. Bærer du denne krystal på dig i længere tid, vil du opdage, at dine tanker bliver mere fokuserede hen imod det, du har lyst til at beskæftige dig med.

Hvis du i en periode drømmer meget om natten, kan du meditere med denne krystal og dermed få hjælp til at se, hvad drømmene betyder for dig og hvad de signalerer. Det kan være skjulte budskaber fra dine spirituelle hjælpere, som måske ikke er klare lige nu og her, men mediterer du med stenen, kan du få hjælp til at ”afkode” budskaberne, hvis du er klar til det.

Men den løser ikke tingene for dig, så vær opmærksom på, at der skal lægges noget arbejde i at få handling bag drømmene!

Agat Dream

Om Dream Agat

Som navnet antyder, har den med drømme at gøre. Den kan hjælpe dig til at opfylde dine drømme, den kan hjælpe med at tyde det, du drømmer, når du sover og den kan bruges til at fokusere på dine drømme for fremtiden, så du ved, hvad du skal arbejde hen imod.

Bærer du denne krystal på dig i længere tid, vil du opdage, at dine tanker bliver mere fokuserede hen imod det, du har lyst til at beskæftige dig med. Hvis du i en periode drømmer meget om natten, kan du meditere med denne krystal og dermed få hjælp til at se, hvad drømmene betyder for dig og hvad de signalerer.

Det kan være skjulte budskaber fra dine spirituelle hjælpere, som måske ikke er klare lige nu og her, men mediterer du med stenen, kan du få hjælp til at ”afkode” budskaberne, hvis du er klar til det. Men den løser ikke tingene for dig, så vær opmærksom på, at der skal lægges noget arbejde i at få handling bag drømmene!