Amyris olie - Urtegården

59,00 kr
På lager
SKU
Ug110
Ingen

Amyrisolie

Kaldes også sandeltræ olie.

Anvendelse:

Kosmetik
Virker antiinflammatorisk.

Velegnet til alle hudtyper.
Dosering: Max 1%. Må aldrig anvendes ufortyndet.

Fremstillet ved vanddampdestillering af rod og ved fra Amyris balsamifera.

Kun til udvortes brug.

Sandeltræolie er meget tyktflydende, det er ofte nemmest at bruge en lille spatel at tage den op fra flasken med.

Indeholder følgende af de deklarationspligtige 26 parfumestoffer: Farnesol.

Ingredients: Amyris Balsamifera Bark Oil.

Kan forårsage allergisk hudreaktion.

Amyrisolie fra Urtegården

Kaldes også sandeltræ olie

Anvendelse:

Kosmetik
Virker antiinflammatorisk.

Velegnet til alle hudtyper.
Dosering: Max 1%. Må aldrig anvendes ufortyndet.

Fremstillet ved vanddampdestillering af rod og fra Amyris balsamifera.

Kun til udvortes brug.

Sandeltræolie er meget tyktflydende, det er ofte nemmest at bruge en lille spatel at tage den op fra flasken med.

Indeholder følgende af de deklarationspligtige 26 parfumestoffer: Farnesol.

Ingredients: Amyris Balsamifera Bark Oil.

Kan forårsage allergisk hudreaktion.