DIALOGER MED ENGLEN DVD

149,00 kr
På lager
SKU
DVD1399
Ingen

DVD - Dialoger med englen

Filmen 'Dialoger med Englen' fortæller historien om de fire venner fra Ungarn, der midt i en tid under 2 verdenskrig, hvor verden stod i flammer, oplevede en serie af spirituelle gennembrud.

Sprog: Fransk         Undertekster: Dansk

Produktionsår: 2012     Spilletid: 45 min

Dialoger med englen

Dialoger med englen beskrivelse

Dette er beretningen om fire unge menneskers usædvanlige spirituelle eventyr, der fandt sted i Ungarn under 2. Verdenskrig. Lili og ægteparet Joseph og Hannas er jøder, Gitta er kristen; en higen efter åndelighed binder dem sammen, men ingen af dem udøver deres religion. I en tid, hvor verden omkring dem går til i kaos og løgne, flytter de fra byen og ud på landet i en søgen efter at finde en dybere sandhed end den ondskab, der omgiver dem.

En dag beslutter de at gøre status over deres personlige problemer, men Gitta kryber udenom og gemmer sig bag banaliteter. Hanna bliver først irriteret, men får så lige knapt nok tid til at advare sin veninde, inden hun udbryder: 'Pas på! Det er ikke længere mig, der taler!' Fuldkommen bevidst udtaler hun nu ord, der umuligt kan tilhøre hende. I de følgende sytten måneder taler Lyskræfterne, som de fire venner kalder 'Engle', gennem Hannas mund. I den mest mørke periode i både verden og i deres personlige liv, oplever de fire et håb om forvandling.

Situationen bliver mere og mere dramatisk. Hanna, Lili og Joseph bliver alle tre deporteret og omkommer i koncentrationslejre. Først seksten år senere kan Gitta - som den eneste overlevende - slå sig ned i Frankrig. I sin kuffert har hun de små hæfter, hvori hvert møde med Englene var blevet skrevet ned, ord for ord.

Først 30 år efter, at begivenhederne fandt sted, lykkedes det Gitta Mallasz at få udgivet 'Dialogerne' på fransk og siden på sytten andre sprog. Og nu - efter endnu 35 år findes 'Dialoger med Englen' også på dansk i bogform udgivet af forlaget Lemuel Books i Aarhus og distribueret af bl.a. Fønix Musik.

Filmen 'Dialoger med Englen' fortæller historien om de fire venner, der midt i en tid, hvor verden stod i flammer, oplevede en serie af spirituelle gennembrud.

Sprog: Fransk
Undertekster: Dansk

Produktionsår: 2012

Spilletid: 45 min